ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

Διεκπεραίωση αποστολών εντός πόλης την ίδια ημέρα, σε προκαθορισμένο χρόνο από 1 έως 5 ώρες από τη στιγμή που θα δοθεί και καταγραφεί η παραγγελία.

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Διεκπεραίωση ομαδικών αποστολών, εγγράφων, δεμάτων, επιχειρησιακών δώρων κ.α. σε 1 ημέρα έως 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την εντολή του αποστολέα.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΜΑΤΩΝ

Νέα οικονομική υπηρεσία μεταφοράς δεμάτων μέχρι 30κιλά ανά δέμα εντός πόλης και δικτύου, με 1-3 ημέρες παράδοσης. Η χρέωση ισχύει ανά δέμα και δέχεται σαν πρόσθετη υπηρεσία μόνο αντικαταβολή.

EXPRESS LOGISTIC

EXPRESS LOGISTIC

Αποθήκευση, χειρισμός και επεξεργασία παραγγελιών, μεταφορά και παράδοση στον τελικό προορισμό. Μόνο για μικροποσότητες μέχρι 6 παλέτες.

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗ

Παράδοση της ή των αποστολών εντός πόλης της επόμενη εργάσιμη ημέρα. Δυνατότητα εγγυημένης παράδοσης με χρονική δέσμευση.

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πανελλαδικό δίκτυο σε περισσότερες από 130 χερσαίες και νησιωτικές πόλεις. Μεταφορά με ιδιωτικά φορτηγά ή ειδικές ναυλωμένες αεροπορικές πτήσεις. Παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα και με δυνατότητα εγγυημένης παράδοσης με χρονική δέσμευση.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ EXPRESS

Σε ολόκληρο τον κόσμο, σε συνεργασία με την TNT, έγγραφα από 100 γραμμάρια έως δέματα ανεξαρτήτου βάρους παραδίδονται σε 24 ώρες έως 72 ώρες.