Θεμέλιος λίθος της ανάπτυξής μας αποτελεί η ειλικρινής αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών με εντιμότητα, ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα έμφαση στο αποτέλεσμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε από ανθρώπους που διέδωσαν τις ταχυμεταφορές στη χώρα μας, με σκοπό να προσφέρουν εγγυημένες υπηρεσίες στην ελληνική αγορά. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας, η εταιρία βασίστηκε σε συγκεκριμένες αρχές διασφαλίζοντας ποιότητα, ευελιξία, αξιοπιστία, κερδίζοντας με πολύ γρήγορους ρυθμούς την εκτίμηση και εμπιστοσύνη των πελατών της.
Στην ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ δεν έχουμε μυστικά, ούτε μαγικές ικανότητες, εργαζόμαστε όλοι σαν μία ομάδα έχοντας κοινά οράματα, κοινούς σκοπούς, κοινά ιδανικά, κοινή στρατηγική και φιλοσοφία και έχουμε μάθει να σκεπτόμαστε απλά.
Αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας μας.

Με τον τρόπο αυτό προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις πραγματικές ανάγκες του κάθε πελάτη.

Επίσης, επειδή όλες οι αποστολές παρακολουθούνται και υποστηρίζονται από εξελιγμένο λογιστικό κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα πλήρων στατιστικών πληροφοριών.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Όραμά μας είναι να είμαστε η καλύτερη εταιρία ταχυμεταφορών και όχι απαραίτητα η μεγαλύτερη.

Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας να αισθάνονται σιγουριά γνωρίζοντας πως οτιδήποτε μας ζητήσουν, θα το διεκπεραιώσουμε όπως ακριβώς αυτοί θέλουν.

Φιλοσοφία μας αποτελεί η ειλικρινής αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών με εντιμότητα, ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα έμφαση στο αποτέλεσμα. Σκεφτόμαστε απλά και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι καθημερινά κρινόμαστε σε θέματα ποιότητας, ευελιξίας, ανταγωνιστικών τιμών κ.ά. Ξέρουμε πως αν οι αξίες αυτές δεν είναι σταθερές γρήγορα η καλή μας εικόνα θα αλλοιωθεί.

Αυτή είναι με λίγα λόγια η ΜΑ ΤΑΧΥΔΕΜΑ ΕΛΛΑΣ
Η εταιρία που καταφέρνει να ξεχωρίσει στο χώρο των ταχυμεταφορών και την εμπιστεύονται πλέον τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής Οικονομίας.
Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Βασικός μας στόχος είναι συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι. Το 99% των αποστολών παραδίδονται στην ώρα τους. Το 1% που πιθανόν να συμβεί στη δική σας αποστολή μας προβληματίζει και κάνουμε ενέργειες για να το βελτιώσουμε.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θεμέλιος λίθος της ανάπτυξής μας αποτελεί η ειλικρινής αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών με εντιμότητα, ακεραιότητα και πάνω απ’ όλα έμφαση στο αποτέλεσμα. Χάρη στην εμπειρία και πολυετή, εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, επιτυγχάνουμε να διεκπεραιώνουμε οτιδήποτε μας ζητήσουν οι πελάτες, ακριβώς όπως το θέλουν, από το ξεκίνημα κιόλας της συνεργασίας μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, την Εταιρία μας εμπιστεύονται τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής οικονομίας.